Міський голова Олександр Кодола зустрівся з міжнародними партнерами

28 січня до Ніжинської міської ради завітали представники Global Communities та програми DOBRE. Зокрема Global Communities  представляв Джером Сігамані, старший директор організації та Наталія Сафронова – регіональний координатор Програми DOBRE у Чернігівській області.

Основною метою візиту було знайомство з Ніжинською громадою та пропозиція долучитися до реалізації цьогорічних проектів Global Communities.

Почесні гості зауважили, що Ніжинська громада є зразковою по багатьом напрямкам співпраці й може слугувати гарним прикладом для інших громад регіону.

Міський голова Олександр Кодола зазначив: «Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з програмою DOBRE й взагалі фондом USAID. Наша системна й масштабна співпраця з головними міжнародними партнерами почалася більше року тому і ми щиро вдячні за підтримку! Багато чого реалізовано, дещо вже можна побачити, чимало проектів в стадії реалізації. Тому ми розраховуємо на тісну, плідну, взаємовигідну роботу й надалі.»

Серед реалізованих та запланованих проектів у Ніжинській громаді є:

- Покращення мобільності надання соціальних послуг (велосипеди для Ніжинського територіального центру соціального обслуговування, захисні жилети, станції для ремонту велосипедів, велостоянки)

- Торгівельно-ярмарковий простір;

-  Відкритий молодіжний простір;

- Оновлення сесійної зали;

Туристичний кластер «Місцями козацької сили»;

Інтерактивний скансен;

Закупівля транспорту для ямкового ремонту доріг;
Проект реконструкції Набережної;

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

28.01.2022