Робоча нарада щодо запланованих проектів на 2022 рік

Сьогодні в міській раді відбулась робоча нарада щодо запланованих проектів на 2022 рік.

«У цьому році одне з основних завдань – це робота з благоустрою парків та скверів. Вже закладені кошти на роботи у парку Богдана Хмельницького та Графському. Також цього року ми починаємо  масштабну реконструкцію центрального парку Шевченка. Останній проект – дороговартісний і ми шукаємо можливості залучення коштів на його реалізацію. Разом з тим закладено більше коштів, ніж минулого року, на ремонт доріг та відновлення тротуарів», – зазначив у своєму зверненні міський голова Олександр Кодола.

Радник міського голови Сергій Охонько подякував усім членам групи за виконану роботу за минулий рік, адже більшість запланованих проектів була реалізована. Потрібно мати чітке розуміння термінів, графіків та слідувати календарному плану по поставленим завданням – тоді ми матимемо результат.

На нараді було розглянуто ряд важливих проектів та відзвітовано по поточним та запланованим роботам. Серед запланованих проектів:

  • відновлення Графського парку, скверу Героїв Крут та скверу Богдана Хмельницького;
  • створення туристичних маршрутів в межах центру міста  – від Графського парку до парку Шевченка;
  • ремонтні роботи тротуарів у центрі міста біля шкіл, щоб діти могли безпечно долати шлях від дому до школи;
  • робота з фасадами і вивісками у центральній частині міста з вимогами дотримання дизайн-коду.
  • створення нового туристичного об’єкту: підземне місто. Вже сьогодні важливо внести цю локацію до реєстру пам’яток архітектури та залучити потенційних інвесторів, які допоможуть відкрити справжнє історичне обличчя нашого міста;
  • озеленення центральної частини міста: висунута пропозиція, щоб мешканці будинків, чиї вікна виходять на центральні вулиці, облаштували свої балкони вазонами з квітами, які надасть їм комунальні служби.

За підсумками наради було дано відповідні доручення виконавцям.

28.01.2022