Міський голова особисто оглянув спортивні об’єкти

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник перевірив стан виконання робіт по будівництву багатофункціонального майданчика на території ЗОШ №10. Анатолій Валерійович разом з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігорем Алєксєєнком та Сергієм Дзюбою, начальником управління освіти Станіславом Крапив’янським, т.в.о. директора ЗОШ №10 Сергієм Никонцем оглянули місце будівництва майданчика. Директор школи проінформував присутніх про вже виконані роботи, закупку матеріалів та строки виконання робіт.

Міський голова підкреслив важливість будівництва такого об’єкта для повноцінного спортивного дозвілля на території школи дітей, оскільки це дасть можливість займатися не тільки футболом, а й волейболом, баскетболом, тенісом. А також звернув увагу на захист спортивної споруди від вандалізму.

Другий об’єкт – це міський стадіон «Спартак». Очільник оглянув відремонтовані приміщення стадіону, зокрема роздягальні, душову, а також оглянув місце розташування модульних трибун з накриттям, на придбання яких сесією міської ради було виділено та вже оплачено 76 тис. грн. з міського бюджету.

Начальника сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

07.11.2019