Міський голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 04 вересня, міський голова Анатолій Лінник провів черговий прийом громадян. З особистими питаннями до очільника міста звернулися 4 мешканці Ніжина.

Містяни порушили актуальні питання, які стосувались житлово-комунального та земельного господарства, зокрема: освітлення вул. Овдіївська, ремонту паркану та водовідведення поблизу ЗОШ № 10, асфальтування прибудинкової території по вул. Синяківська.

Міський голова надав доручення керівникам відповідних служб здійснити комісійні обстеження для подальшого ремонту паркану та вирішення проблеми з водовідведенням біля ЗОШ № 10 та межуючою з освітнім закладом територією приватного будинку.

Щодо асфальтування прибудинкових територій, заявнику були надані вичерпні роз’яснення. 28 серпня на засіданні 77 сесії міської ради були виділені кошти на роботи по асфальтуванню доріг. Тож асфальтування прибудинкових територій міста розпочнеться вже у вересні. Роботи планують завершити до кінця місяця.

Також була заява від ніжинки стосовно умов прийому пацієнтів та проходження процедур в фізіотерапевтичному кабінеті поліклінічного відділення КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького». Дане питання міський голова взяв на особистий контроль та планує здійснити робочий візит до медичного закладу, щоб перевірити умови прийому пацієнтів та стан фізіотерапевтичного кабінету.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі, знаходяться на особистому контролі міського голови. Анатолій Лінник наголосив керівникам відповідних служб на необхідності безумовного контролю за перебігом розв’язання кожного проблемного питання.



Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

04.09.2020