Міський голова провів виїзну нараду в Ніжинській центральній міській лікарні ім. Миколи Галицького

02 листопада міський голова Анатолій Лінник провів виїзну нараду в КНП "Ніжинській центральній міській лікарні ім. Миколи Галицького" із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергієм Дзюбою, директором, головним лікарем КНП "Ніжинської центральної міської лікарні ім. Миколи Галицького" Олександром Костирком та лікарями хірургічного відділення.

Міський голова вивчим матеріально-технічну базу хірургічного відділення, зокрема палати де перебувають пацієнти та операційний блок.

Анатолій Валерійович надав доручення головному лікарю міської лікарні терміново визначитися із вартістю закупівлі ліжок з матрацами для відділення та подати пропозиції на розгляд сесії міської ради з метою вирішення даної проблеми до кінця року. Очільник наголосив, що пріоритетним завданням для міської влади на 2020 рік буде придбання дороговартісних операційних столів для хірургічного відділення.

З метою залучання коштів не тільки місцевого бюджету, а й інших джерел фінансування міський голова Анатолій Лінник наголосив головному лікарю, на тому щоб кожний завідувач відділення сформував потребу у забезпеченні новим, сучасном медичним обладнанням.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

02.12.2019