Міський голова провів зустріч із представниками зерноперорбних компаній

Міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Григорій Олійник і радник міського голови Сергій Осадчий  були присутніми на зустрічі з керівництвом та трудовими колективами ТОВ «Баришівська зернова компанія» та елеватору СТОВ «Дружба-Нова» компанії Кернел. Дані підприємства займаються прийманням, сушкою та первинною переробкою зернових і технічних культур.

Висвітлювалось питання щодо благоустрою міста, дорожнього будівництва та особливо гострої проблеми – боротьби з COVID-19.

Піднімалось питання карантинних обмежень і позиції міської влади щодо дотримання безпекових вимог, але зі збереженням можливості роботи підприємств, навчання і роботи транспорту.

Наголошувалось, що пріоритетом у розподілі коштів бюджету 2020 року є розширення можливостей медичних закладів і забезпечення надання допомоги в боротьбі з COVID-19. З цією метою були сформовані видатки місцевого бюджету і перенаправлені кошти саме на цю галузь.

На зустрічі було підкреслено, що кошти на розвиток міста розподіляються не тільки на центральну частину міста, а й на окраїни.

Також піднімалось питання забезпечення дітей місцем у дитячих садках. З цією метою за останні три роки щорічно вводились дитячі садки (на базі гімназії № 14, НВК № 16 «Престиж», садок «Кручайлик» у приміщенні колишньої ЗОШ № 8 – цього року).

Працівників цих компаній цікавили питання будівництва тротуарів, утримання паркового господарства, підготовки в місті електрогазозварювальників, трактористів-бульдозеристів.  

На всі питання міський голова дав грунтовні та вичерпні відповіді.

На компанії «Дружба-Нова» розповіли про плани з перспективного розвитку виробництва.

Керівництво обох компаній висловило вдячність керівництву міста за розуміння та допомогу в їхньому розвитку, а працівники побажали міському голові і його команді успіхів у подальшій роботі з розвитку міста.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна 

22.09.2020