Молоде покоління сучасної України: суспільно-політична активність та соціальний капітал

Нещодавно посадовці відділу у справах сім'ї та молоді брали участь у презентації та обговоренні доповіді «Молоде покоління сучасної України: суспільно-політична активність та соціальний капітал».

У ній детально аналізувалися результати соціологічного опитування, що були отримані від студентів міст Суми, Ніжин та Київ на тлі загальноукраїнських тенденцій.

Звіт був підготовлений за фінансової підтримки Національного наукового центру. Автори доповіді - троє дослідників з Інституту політичних наук та управління при Педагогічному університеті у Кракові – др.хаб. Радослав Маженський, др. Матеуш Каміонка та др. Лукаш Стах.

Презентацію доповіді та її обговорення. Презентація відбувалася для всіх неурядових організацій, представників органів місцевого самоврядування, установ державного управління з Чернігівської та Сумської областей. Організаторами зустрічі були онлайн-журнал ЦУКР у м. Суми та ГО «Ініціатива в дії», яка працює у м. Ніжині. Детально з результатами дослідження можна ознайомитись за посиланням Нещодавно посадовці відділу у справах сім'ї та молоді брали участь у презентації та обговоренні доповіді «Молоде покоління сучасної України: суспільно-політична активність та соціальний капітал». У ній детально аналізувалися результати соціологічного опитування, що були отримані від студентів міст Суми, Ніжин та Київ на тлі загальноукраїнських тенденцій. Звіт був підготовлений за фінансової підтримки Національного наукового центру. Автори доповіді - троє дослідників з Інституту політичних наук та управління при Педагогічному університеті у Кракові – др.хаб. Радослав Маженський, др. Матеуш Каміонка та др. Лукаш Стах. Презентацію доповіді та її обговорення. Презентація відбувалася для всіх неурядових організацій, представників органів місцевого самоврядування, установ державного управління з Чернігівської та Сумської областей. Організаторами зустрічі були онлайн-журнал ЦУКР у м. Суми та ГО «Ініціатива в дії», яка працює у м. Ніжині. Детально з результатами дослідження можна ознайомитись за посиланням

https://simo.org.pl/images/mlode_pokolenie_wspolczesnej_ukrainy.pdf?fbclid=IwAR3iQRZX4UyqU10ImZKbl-WhvSPsOqxIzbSY7gMoOXSWj1HZY6PemEMkzPE 

За інформацією відділу у справах сім'ї та молоді 



13.11.2020