Відбулась нарада з питань благоустрою міста

13 листопада відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

На початку засідання присутні обговорили зміни, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 стосовно карантинних обмежень (затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100).

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Надали пропозиції для включення в план роботи на 2021 рік: облаштування перехресть (з переліком вулиць); облаштування переходів (з переліком вулиць); розв’язок (з переліком вулиць); ПКД капітального ремонту вулиць - алеї по вул.Шевченка, вул. Незалежності, вул. Гербеля, вул. Успенська, вул. Богушевича, вул. Л.Толстого; дороги до кладовищ та стадіону; облаштування тротуарів до шкіл і дитячих садків; ОДР Синяківська-Незалежності; ОДР центральної частини міста; замовлення проекту реконструкції скверу М.Заньковецької; придбання урн в сквери Незалежності та М.Гоголя; замовлення показчиків вулиць; водовідведення вул. Сакко і Ванцетті, вул. Ватутіна та вул. Незалежності; очищення озера по вул. Об’їжджій тощо.

Начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман надав пропозиції щодо придбання екскаватора.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію про результат проведеної роботи по благоустрою та санітарному стану міста. За тиждень складено 22 приписи про порушення законодавства у сфері благоустрою. Відділ працює по попереднім складеним приписам, які стосувались прибирання стихійних сміттєзвалищ та занедбаних домоволодінь.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    



    

13.11.2020