Молодіжний олімп до Дня студента

17 листопада, у Міжнародний день студента, відділом у справах сім’ї та молоді організовано урочисту зустріч міського голови Анатолія Лінника з кращою студентською молоддю міста. Почесними грамотами та подарунками були нагороджені кращі представники студентства, які проявляють себе у різних сферах: громадській, науковій діяльності, творчості, спорті, в навчанні.

Вітаючи присутніх у залі, міський голова наголосив, що завжди потрібно ставити перед собою чіткі цілі, не зупинятися на досягнутому та рухатись тільки вперед.

Розпочали нагородження з учасниць конкурсу «Красуня Ніжина-2016», які взяли активну участь у підготовці відеоролику «Мій Ніжин» в рамках Всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка».

Гордістю нашого міста став спортсмен Костянтин Мухомодєєв, який у вересні встановив новий рекорд України з присідань (3020 разів за одну годину). Це досягнення зафіксували представники Національного реєстру рекордів України.

Відзначили молодь, яка активно приймає участь в багатьох загальноміських заходах: фестиваль «Його Величність, Ніжинський огірок», Відкритий музичний фестиваль «Сесія», Осінній та Весняний Кубки Ніжина з КВК.

Не оминули й студентські сім’ї, які не побоялися труднощів та створили вже в такі молоді роки міцні родини.

До привітань приєдналися помічник народного депутата України Олександра Колоди Стратілат Тамара Михайлівна, депутат обласної ради, голова благодійного фонду «Копиця» Копиця Наталія Миколаївна та голова Громадської ради, заслужений артист України Володимир Гранлісович Дорохін, які нагородили студентів почесними грамотами та подарунками.

В залі панувала дружня атмосфера, яка доповнювалась музичними подарунками від творчої студентської молоді.

Відділ у справах сім’ї та молоді

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

18.11.2016