Мультифункціональний майданчик на території спортивного комплексу «Металіст»

Міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко та директор Міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Сергій Півень розглянули можливість розміщення майбутнього мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території спортивного комплексу «Металіст» в Шевченківському парку.

Анатолій Лінник звернув увагу присутніх на ряд важливих питань щодо розміщення майбутнього мультифункціонального майданчика. Зокрема, розмір поля, його функціональність, освітлення та інші питання, що створять умови для залучення населення міста до регулярних занять фізичною культурою на свіжому повітрі.

За інформацією начальника відділу фізичної культури та спорту Павла Глушка майданчик планується побудувати за рахунок субвенції з державного бюджету та співфінансування міського розміром 38*22 м., а для глядачів буде передбачено трибуни, освітлення у вечірній час, огорожа для безпечного заняття спортом.

Проект дасть можливість на одному багатофункціональному спортивному майданчику займатись міні-футболом, волейболом, баскетболом, тенісом. Ці види спорту є складовою фізичної культури і є частиною культурного життя суспільства, що сприяють збереженню і зміцненню здоров'я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищують рівень фізичної підготовленості дітей, організації змістовного дозвілля. Ці найпопулярніші види спорту охоплюють усі верстви населення.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

14.08.2019