На комунальній нараді обговорили робочі питання

Сьогодні, 16 січня, в малій залі міськвиконкому відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та організацій під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На початку наради заслухали звернення мешканців міста про сплату коштів за вивіз сміття в гаражному кооперативі по вулиці Богуна. Григорій Миколайович дав доручення керівнику КП «Виробниче управління комунального господарства» Владиславу Корману вивчити та зробити перші кроки для вирішення даного питання.

Григорій Миколайович перевірив стан виконання протокольних доручень, наданих на попередніх нарадах. На контролі залишили питання про уніфіковані форми показників вулиць.

Директор КП «Комунальний ринок» Володимир Павлюченко повідомив, що з наступного тижня планують відкрити паркування біля Покровського храму.

Григорій Олійник акцентував увагу, що на сайті Чернігівобленерго та КП ВУКГ заздалегідь повідомляють про заплановані роботи в місті. Тому, у разі виникнення проблем є можливість ознайомитись із інформацією онлайн.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

16.01.2020