Нарада керівників комунальних служб та підприємств

30 березня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання керівників комунальних підприємств міста та .

На початку засідання перший заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що внаслідок пожежі на ДКП "Комунальний ринок" постраждало 8 підприємців і 16 торговельних точок. Наразі слідчі дії на місці пожежі було проведено у повному обсязі. Підприємці написали заяви на адресу адміністрації на матеріальну допомогу з метою відновлення об'єктів торгівлі. Попередньо вони подали заяви до слідчих органів на визнання їх потерпілими, знищене пожежею майно було описане. Також адміністрація ДКП надала постраждалим пільгу на сплату оренди до відновлення торговельної діяльності.

Готується розпорядження міського голови Анатолія Лінника про створення робочої групи по вивченню причин загоряння.

Потому Григорій Миколайович дав протокольні доручення керівникам підприємств і установ провести інструктажі з протипожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, на місцях вжити комплекс заходів щодо протипожежної безпеки на весняно-літній період. Доручення мають бути виконані до 14 квітня 2017 року.

Також було закцентовано увагу на культурі прибирання територій міста школами. Після обговорення питання було дано доручення провести роз'яснювальну роботу про те, що під час прибирання закріплених територій міста (парків, скверів) не слід вигрібати опале листя із зелених зон, де немає декоративних насаджень. Слід завчасно замовляти транспорт для зібраного сміття.

Керівництву РЕМ було дане доручення вивезти обрізані з-під мережі електропостачання гілки до 14.04.2017 року.

Відділ інормаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

30.03.2017