Нарада керівників комунальних структур міста

5 квітня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Григорій Миколайович розпочав нараду з розгляду звернень громадян з приводу прибирання сміття біля прибудинкових територій, встановлення контейнерного майданчика, враховуючи при цьому санітарні вимоги.

Проконтрольовано наступні питання: грейдування і підсипка вулиць; грейдування доріг до кладовищ; відновлення дорожнього покриття вулиць Ніжина.

Наталією Бойко, начальником відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами, була внесена пропозиція щодо контролю закріплених за держслужбовцями вулиць, що сприяло б попередженню утворення куп сміття на вулицях. Також Наталія Григорівна доповіла про лист відділу поліції, у якому були зазначені наступні пропозиції: збільшення камер відеоспостереження по всьому місту; оновлення по місту дорожньої розмітки, особливо пішохідних переходів та інше.

Оскільки вже розпочався Великодній ярмарок, Григорій Миколайович звернув увагу присутніх на необхідності контролю порядку в місті.

Начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман зробив оголошення про необхідність завчасного замовлення машини для вивозу сміття під час прибирання прибудинкових територій та вулиць міста.

Під кінець наради Григорій Олійник привітав присутніх з наступаючими великодніми святами, побажав благополуччя, добра та міцного здоров’я.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

05.04.2018