Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

26 квітня відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника, у якій взяли участь міський голова Анатолій Лінник, начальники відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради та жителі міста.

На початку засідання заслухали звернення мешканки вулиці Гоголя 2а щодо вивезення сухого гілля. Начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман доповів, що вивезення гілля проводиться із запізненням у зв’язку з великим навантаженням. Після детального обговорення було вирішено надати додаткові ресурси для виконання робіт.

Під час засідання також порушувалися питання щодо роботи комунальних служб, акцентувалася увага на подальших планах. Керівники прозвітували про проведену роботу за тиждень та отримали відповідні доручення на поточний.

Григорій Олійник, беручи до уваги останні події, дав протокольні доручення керівникам підприємств і установ провести інструктажі щодо дотримання правил благоустрою та санітарного стану. А також наголосив, що необхідно систематично прибирати прилеглу прибудинкову територію.

Міський голова Анатолій Лінник підвів підсумок наради та акцентував увагу на тому, що правила благоустрою одні для всіх, незалежно від форм власності.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.04.2018