Нарада з питань економії бюджетних коштів

27 квітня під керівництвом міського голови Анатолія Лінника було проведено нараду з питань економії бюджетних коштів. Участь у засіданні взяли заступники міського голови, начальник фінансового управління Людмила Писаренко, начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський, заступник начальника управління культури Антоніна Купрій, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, головний лікар Центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександр Костирко, головний лікар міського центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко та головний економіст пологового будинку Тетяна Філоненко.

У ході наради головні розпорядники бюджетних коштів доповіли про фінансовий стан установ.

Анатолій Лінник наголосив, що потрібно скоротити всі видатки, які не є в пріоритеті та оптимізувати усі сфери діяльності. Григорій Олійник зазначив, що пріоритетним є енергозбереження, тому на всіх підприємствах потрібно провести відповідні заходи (заміна вікон, дверей, енергозберігаючих ламп, встановлення засобів обліку споживання).

За результатами наради керівникам установ бюджетної сфери було дано доручення забезпечити розроблення та запровадження заходів щодо економії бюджетних коштів, у яких буде прораховано очікуваний економічний результат в цифрах та доповісти свої пропозиції по кожній установі на наступній нараді.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.04.2018