Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

12 жовтня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку наради було наголошено, що вже завтра, 13 жовтня розпочнеться надання послуг з газопостачання та електропостачання для опалення загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів міста, вищих та спеціальних навчальних закладів міста соціального та культурного призначення, у житловому фонді комунальної власності територіальної громади міста Ніжина, кооперативних житлових будинках, будинках об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонді, а також у відомчому житловому фонді підприємств, установ та організацій міста.

Оскільки в місті вже розпочався прийом гостей до Покровського ярмарку, відповідно змінено маршрут руху автотранспорту: 13 жовтня буде перекрито частину площі І. Франка, вул. Батюка, вул. Московська (від Набережної до Покровської). Рух транспорту буде здійснюватися по вул. Кушакевичів, Б. Хмельницького, Покровській. А вже 14 та ­ 15 жовтня буде перекрито центральну частину міста. Рух автотранспорту буде здійснюватися вулицями Кушакевичів, Б. Хмельницького, набережною Вороб’ївською, Покровською. З боку урочища Ветхого рух буде по вулиці Коцюбинського.

Було наголошено про необхідність дотримання правопорядку під час ярмарку. Відбуватиметься постійне чергування і фіксуватимуться порушення.

Потому, розглянули виконання протокольних доручень, що були надані минулого тижня, обсудили проблемні питання кожного комунального закладу. Заслухали звернення громадян міста.

За підсумками наради керівникам були надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

12.10.2017