Відзначення, надання матеріальних допомог та інші питання засідання виконавчого комітету

На порядку денному було 5 проектів рішень і 7 проектів рішень, внесених в робочому порядку.

Головуючий засідання перший заступник міського голови Григорій Миколайович Олійник надав слово члену виконкому Прокопенку Віталію Олександровичу, який повідомив, що вчора, 11 жовтня, у Черніговському міському палаці культури ГО Жіноча волонтерська сотня самооборони Чернігівщини відзначали народною нагородою Лицарський хрест добровольця Чернігівщини вшановували героїв, які першими взяли на себе відповідальність за країну і добровольцями пішли боронити Україну. Серед них були і наші ніжинці Юрій Галата, Микола Данильченко і Сергій Рябуха (посмертно).

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного:

1. Про заохочення голів органів самоорганізації населення за підсумками роботи у ІІІ кварталі 2017 року.

2. Про скасування постанови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради від 05.09.2017р. щодо винесення адміністративного стягнення відносно Фариги Катерини Іванівни.

3. Про надання матеріальної допомоги.

4. Про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна в м.Ніжині.

5. Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина.

6. Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації.

7. Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території м.Ніжина (вул.. Овдіївська).

8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31 серпня 2017 року №205 «Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території м.Ніжина (вул. Богуна) та затвердити його у новій редакції».

9. Про узгодження Статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Чернігівська безпека».

10. Про розгляд матеріалів опікунської ради.

11. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

12. Про нагородження з нагоди відзначення 110-ї річниці з часу заснування Ніжинського медичного коледжу Чернігівської області.

У «різному» розглянули проект рішення Про оголошення Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації Мірошник Ірині Олександрівні.

Згідно з проектом рішення Про заохочення голів органів самоорганізації населення за підсумками роботи у ІІІ кварталі 2017 року ухвалено відзначити голів органів самоорганізації населення грошовими преміями у розмірі від 100 до 350 грн., оскільки вони виконують значний обсяг роботи: розглядають звернення жителів міста з приводу видачі довідок про склад сім’ї, співпрацюють з комунальними службами в питаннях благоустрою та санітарного стану територій міста, ведуть прийом жителів з різноманітних проблемних питань.

Також розглянули і ухвалили проект рішення Про нагородження з нагоди відзначення 110-ї річниці з часу заснування Ніжинського медичного коледжу Чернігівської області, відповідно з яким вирішено відзначити Почесними грамотами виконавчого комітету Радченко Т. В., Фокіну Л. Д., Подяками виконавчого комітету – Гайдук Л. І., Супрун Л. А., Лисенка С. Г.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.10.2017