Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

19 жовтня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку наради присутні мали змогу задати питання представнику РЕМу. Питання стосувалися вуличного освітлення, встановлення нових опор та спиленню дерев. Потому перейшли до розгляду звернень громадян міста Ніжина. В одному з них говорилося про відсутність центрального опалення у квартирах по вулиці Овдіївській. Система опалення вже запущена, тому виникнення певних ускладнень можлива. Але працюють робочі бригади які намагаються оперативно вирішувати такі проблеми.

Ще одне питання стосувалося несанкціонованого зливу нечистот в працюючі каналізаційні стоки на території міста, за містом, в лісопосадки, канави. Було наголошено що такі дії може проводити лише комунальне підприємство, і лише у випадку проведення ним ліквідації аварійної ситуації в період виконання аварійно-відновлювальних робіт. Якщо йде мова про комерційне замовлення, у цьому випадку є чітко визначене місце для зливання нечистот. Коли мешканці міста стають свідками таких дій, вони повинні реагувати на них і сповіщати до відповідних служб, а саме: до диспетчерської служби водоканалу та до правоохоронних органів поліції.

Потому зупинилися на соціальній відповідальності бізнесу перед громадою щодо утримання прилеглих територій. Ще раз було наголошено, що відбудеться «крулий стіл» з волонтерами стосовно безпритульних тварин.

За підсумками наради керівникам були надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

20.10.2017