Засідання робочої групи з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО

18 жовтня відбулося чергове засідання робочої групи з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей. Головуючим був перший заступник міського голови Олійник Григорій Миколайович. Порядок денний засідання включав питання щодо виділення альтернативних земельних ділянок для учасників АТО, що претендували на отримання земельних ділянок по вул.Пустовгара, вул.Мозгалевського та питання щодо виділення земельних ділянок іншим пільговим категоріям.

Григорій Олійник нагадав, що Ніжинською міською радою прийнято рішення про затвердження розрахункових схем житлової забудови:

по вул.Воздвиженська – 164 ділянки;

по вул.Овдіївська – 46 ділянок;

по вул.О.Шмідта – 20 ділянок.

Рекомендованими листами було повідомлено учасників АТО та родини загиблих про необхідність ознайомлення з затвердженими схемами житлової забудови.

По другому питанню стало відомо, що із затверджених схем для пільгових категорій по вул.Воздвиженська буде виділено 33 ділянки, по вул.Овдіївській – 9 ділянок, по вул.О.Шмідта – 4 ділянки. Також, головуючий доручив відділу земельних відносин промоніторити загальний список учасників АТО з 51 по 199 порядковий номер.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

19.10.2017