Нарада з питань благоустрою міста Ніжина

21 червня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні також взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник комунального відділу управління житлово-комунального господарства і будівництва Сергій Колесник, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель.

На початку засідання присутні з’ясували організаційні моменти щодо проведення випускного вечора, який відбудеться 27 червня, а саме: схеми розташування сцени, перекриття дорожнього руху, перекриття площі ім. І.Франка 25 червня для проведення репетиції.

На нараді було розглянуто ряд важливих питань, які стосуються: робіт по очищенню територій від амброзії за допомогою гербіцидів та видалення пеньків, благоустрою території біля церкви Костянтина і Олени, реконструкції площі ім. І.Франка, розміщення урн та обмежуючих стовпчиків у сквері ім. М.Гоголя, ямкового ремонту, облаштування зупинки для громадського транспорту біля музичної школи, обрізання порослих дерев у скверах і парках, правил користування контейнерними майданчиками та інше.

Начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман доповів, що наразі виконуються роботи щодо розмітки пішохідних переходів.

Підвівши підсумки наради були надані протокольні доручення відповідним службам по забезпеченню благоустрою в місті.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

21.06.2019