Нарада з питань підготовки до опалювального сезону 2019-2020 року за участі керівництва області

12 вересня під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулася нарада щодо підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр.. Засідання відбулося за участі заступника директора департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Чернігівської обласної державної адміністрації Лідії Борсук, головного спеціаліста-юрисконсульта відділу водопровідно-каналізаційного, теплового господарства та ліцензування управління енергетики та комунального господарства Департаменту ЖКГ та ПЕК ОДА Геннадія Луценка, керівників підприємств, установ та організацій міста.

У центрі обговорення постали ключові організаційні питання та проблемні ситуації, що виникають у ході підготовки до опалювального сезону 2019-2020 року.

Лідія Іванівна та Геннадій Петрович цікавилися паспортами готовності, заключенням індивідуальних та колективних договорів, гідравлічними випробуваннями, актами готовності тощо.

Керівники закладів та підприємств міста проінформували про хід виконання планів підготовки, навели прогнозні показники, доповіли про обсяги виконаних робіт і проблемні питання, які виникли під час підготовки об’єктів та шляхи їх вирішення.

За результатами наради надано відповідні доручення щодо належної підготовки до опалювального сезону.

Питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю з боку керівників закладів та міської влади.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

12.09.2019