Відбулось засідання міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення

12 вересня у малій залі виконавчого комітету відбулось засідання міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба та керівники підприємств, установ, організацій.

На порядок денний винесено питання:

1. Про стан протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей

2. Про стан інфекційної захворюваності та харчових отруєнь в місті та заходи щодо їх профілактики в 2019році.

3.Про стан травматизму виробничого та невиробничого характеру на території міста за 1 півріччя 2019року. Хід проведення органами місцевого самоврядування інформаційно – роз’яснювальної роботи серед населення щодо попередження загибелі й травмування людей внаслідок небезпечних подій і надзвичайних ситуацій.

За результатами проведення засідання та з метою підвищення рівня роботи щодо забезпечення належних, безпечних і нешкідливих умов праці на підприємствах, установах, організаціях міста усіх форм власності, попередження нещасних випадків, аварій на виробництві та в побуті, членам комісії були надані протокольні доручення.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

12.09.2019