Нарада з житлово-комунальних питань

15 березня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, жителі міста та ЗМІ.

Під час наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові. Запланували на наступному тижні провести робочу нараду щодо безпритульних тварин по місту (стерилізація).

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб в місті Ніжині.

На нараді порушувалося питання щодо формування кошторису на вирівнювання та фарбування бордюрів по місту, встановлення урн для сміття, очищення вулиць та тротуарів від гілля та листя.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник акцентував увагу щодо з метою забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення території з 26 березня по 26 квітня у Ніжині триватиме місячник з благоустрою та санітарного очищення міста, а 20 квітня оголошений загальноміським днем благоустрою м. Ніжина.

Місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Ніжина. У всіх мікрорайонах буде забезпечене вивезення сміття, посадка дерев та кущів, будуть приведені в порядок дворові території, газони, фасади будинків.

Відділ інформаційно-аналатичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.03.2019