Навчання по програмі "Активні громадяни" від Британської ради

Два дні поспіль, 1-2 лютого 2020 року, 17 молодих людей проходили навчання на локальному тренінгу по програмі "Активні громадяни" від Британської ради, який організовали наші партнери ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та історико-юридичний факультет НДУ імені Миколи Гоголя.

Це були дні, сповнені нових викликів, знань та ідей. Опанувавши блоки "Я-ідентичність та культура","Я-ТИ-діалог","МИ РАЗОМ-активна громада",у рамках програми студенти та викладачі вивчали проєктний менеджмент в сфері розробки та реалізації проєктів соціальної дії разом з фасилітаторками Анжелою Тимченко, Світланою Бутенко та Наталією Сипливець.

А також одержали сертифікати та можливість написати проєкт соціальної дії і реалізувати його в нашій громаді, отримавши грант від Британської Ради.

Якщо хочете так само прокачатись, то маєте шанс долучитись до наступної групи 8-9 лютого, заповнивши заявку за посиланням:(участь безкоштовна) https://docs.google.com/forms/d/1r9dbPp7rR8lx-bU57-ppVWh_aZV5lyDEIWiOm4iFtgE/edit?usp=drivesdk

03.02.2020