Ніжинці, дотримуйтеся Правил благоустрою стосовно паркування на зелених зонах!

  Виконавчий комітет міської ради вкотре звертається до власників транспортних закладів Відповідно до правил благоустрою територій населених пунктів

Ніжинської територіальної громади

п.2.24.5  На території населених пунктів Ніжинської територіальної громади ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ залишати транспортні засоби, самохідні машини і механізми на внутрішньо-квартальних проїздах або переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду транспортних засобів, а також влаштовувати стоянки службового, приватного, вантажного і пасажирського транспорту на прибудинкових територіях, тротуарах, пішохідних доріжках, зелених зонах, територіях, прилеглих до гаражів, автостоянок, тощо.

Та п.2.24.6 Заправляти, мити, ремонтувати транспортні засоби і механізми на прибудинкових територіях, територіях багатоквартирного житлового фонду, проїжджій частині вулиць, газонах, клумбах, квітниках, берегах річок, інших водоймищ, пішохідних доріжках, тротуарах, у парках та скверах, інших територіях загального користування. Шановні ніжинці та гості міста, будь ласка, дотримуйтесь правил благоустрою. Ніжин - наша спільна домівка, чистота та порядок в нім - наш спільний обов'язок!  

15.03.2023