Ніжинці відзначають День Державного Прапора України

Сьогодні, 23 серпня, на площі Івана Франка відбулись урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України. 

Міський голова Анатолій Лінник після підняття Прапора України привітав ніжинців з одним із найголовніших державних свят. "Шановні ніжинці, дорогий український народе!  День Державного Прапора України є знаменним для народу України. Сьогодні важко переоцінити значення тої сили, яку несе в собі Український Державний Прапор.Синьо-жовті кольори Прапора є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності. 

Доля нашої держави і її сила залежить значною мірою від кожного з нас.

Україну підтримує весь цивілізований світ в її прагненні відновити територіальну цілісність, збудувати квітучу європейську країну.

Переконаний, що найближчим часом Державний Прапор України вільно майорітиме в кожному куточку Автономної Республіки Крим, в кожному селі та місті Луганщини та Донеччини. Вічно сяятиме синьо- жовтим сяйвом – символом української свободи та гідності.

Де майорить Прапор України – там мир і життя, людяність і благополуччя, єдність та повага, цивілізоване майбутнє. Зі святом ніжинці, зі святом, мій український народе! З Днем Державного Прапора! Слава Україні!", - звернувся з привітальним словом Анатолій Лінник.

Анатолій Валерійович цього дня вручив перші паспорти шістьом юним ніжинцям і побажав їм щастя, здоров'я, Божого благословення.  




Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

23.08.2020