НІЖИНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ НА ЮВІЛЕЙНІЙ 25-ІЙ ТУРИСТИЧНІЙ ВИСТАВЦІ «УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ» (М. КИЇВ)

27 березня 2019 року розпочалася робота ювілейної 25-ої туристичної виставки UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм» (м. Київ). Виставка проводиться двічі на рік і є одним з найбільших туристичних форумів України.

Cвої стенди відвідувачам презентують туристичні агенції, туроператори, перевізники та авіалінії, готельні комплекси та ІT- компанії, що обслуговують туристичний бізнес. На виставці свій туристичний потенціал представляє більшість областей України.

В UITT'2019 прийняли участь 24 країни, серед яких компанії з Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, США, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки.

В національній експозиції 2019 року взяло участь 36 міст і регіонів туристичної України, серед яких було і місто Ніжин, як складова загального павільйону «Чернігівщина туристична».

Цього року вже традиційно у даному заході місто Ніжин презентує свій туристичний та культурний потенціал. У заході беруть участь представники управління культури і туризму Ніжинської міської ради та співробітники Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського. Відвідувачі виставки матимуть змогу познайомитися з інформацією щодо культури, історії, архітектури та музейної справи перлини лівобережної України.

Виставка триватиме до 29 березня. Усі бажаючи можуть її відвідати та підтримати делегацію рідного міста.

За матеріалами управління культури та туризму

28.03.2019