Ніжинська міська рада оголошує прийом заявок на участь у Проекті у 2017 році

У рамках Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ-III), який фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується ПРООН,Ніжинська міська рада оголошує прийом заявок на участь у Проекті у 2017 році. До участі запрошуються всі ОСББ міста.

Основні типи мікропроектів/види робіт:

Комплексна термомодернізація ОБОВЯЗКОВО має передбачати проведення енергоаудиту та утеплення огороджуючих конструкцій. Пріоритет:

a.Утеплення фасадів

b.Утеплення горищного перекриття/крівлі (може бути пріоритетом 1 за умови вже здійсненого утеплення фасадів)

c.Утеплення стель холодних підвалів

d.Заміна вікон/дверей приміщень загального доступу (для підвищення ефекту вимагатимемо паралельну заміну вікон в приватних помешканнях – по-за рамками МПП!)

e.Модернізація системи опалення (виключно як додатковий елемент МПП, за наявності робіт попередніх пріоритетів)

f.Інше – під обговорення

Умови співфінансування:

ЄС/ПРООН – 80%, але не більше 25 тис. доларів МІСТО – до 20%

ОСББ – 5%

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ: • Заповнена заявка на грантову підтримку (мікропроектна пропозиція) за встановленою формою; • Копія свідоцтва/ витягу з реєстру про Державну реєстрацію ОСББ; • Копія Статуту ОСББ; • Копія Протоколу загальних зборів ОСББ з рішенням про участь у Проекті.

Заявки від ОСББ приймаються до 17.02.2017 року за адресою: м. Ніжин, площа ім. Івана Франка, 1, каб. 32 За більш детальною інформацією звертайтесь, будь-ласка, до каб. 9б або за тел. 7-14-85, 097 151 2664, 098 738 9820

Зразок заявки:

Заявка

Сектор з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності

10.02.2017