Ніжинський медичний коледж - територія здоров'я

«Спорт для всіх – спільна турбота!» – під таким гаслом тривав Всеукраїнський місячник, підсумки якого підвели в Ніжинському медичному коледжі 3 травня з метою привернути увагу громадськості, меценатів, влади про необхідність обладнання спортивного майданчика на території навчального закладу. Даний захід підтримали міський голова Анатолій Валерійович Лінник та заступник міського голови Сергій Петрович Дзюба.

Щорічно в Ніжинському медичному коледжі на виконання Державної програми щодо боротьби з гіпертонічною хворобою студенти коледжу проводять заходи по вимірюванню АТ громадянам м. Ніжина, надають інформацію, що таке артеріальний тиск, правила його вимірювання, як його контролювати, причини гіпертонічної хвороби, клінічні ознаки, ускладнення.

Ярмарок є однією із складових «території здоров’я», якою став коледж. Студенти не тільки підготували корисні страви, а й вивчили прислів’я, приказки, українські пісні, щоб переконливіше проводити агітацію за здорове харчування.

До Всесвітнього дня здоров’я та Тижня екологічних знань члени гуртка «Еко-Лідер» провели еколого - просвітницьку роботу серед студентів коледжу з актуальних екологічних проблем, розробили та поширили серед населення міста буклети з інформацією про принципи «Життя в стилі Еко».

Давні греки казали: «Хочеш бути гарним - бігай, хочеш бути здоровим - бігай, хочеш бути розумним - бігай!» - під таким гаслом пройшли змагання «Веселі старти» серед студентів 1-х курсів.

Ніжинський медичний коледж

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.05.2018