Нова палата для діток

Продовжуючи заходи у рамках відзначення Дня Захисту дітей, у дитячому відділенні Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького було урочисто відкрито нову палату. У підготовці брали участь благодійники, митці, ЗМІ Ніжина. Всіх їх було відмічено грамотами, які вручили безпосередньо під час свята.

Управління культури і туризму влаштувало справжнє маленьке свято для пацієнтів дитячого відділення: тут були і пісні, і танці, і слова вдячності всім небайдужим, хто долучився до облаштування палати. Відкриваючи захід, міський голова Анатолій Лінник зазначив, що діти – це наше майбутнє, а їх здоров’я – то найбільша цінність, тож обов’язок кожного створити якомога кращі умови для повноцінного розвитку наших дітлахів. Відкриття такої палати – лише один з перших кроків на шляху до поліпшення умов лікування діток у стаціонарі.

Палату відкривали дійсно урочисто: оздобили кульками, які малюки потім могли взяти з собою, перерізали стрічку. Анатолій Валерійович передав право перезізати стрічку пацієнтам відділення, які були на церемонії. Діти і всі присутні милувалися яскравими малюнками на стінах палати, малеча відразу ж випробувала на зручність нові ліжечка, оцінила місткість невеличкої на перший погляд шафи. Затишну атмосферу у палаті створювали штори на вікні.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, депутати Чернігівської обласної ради Наталія Копиця, Сергій Охонько, Валерій Гавриленко, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутати Ніжинської міської ради та небайдужі мешканці міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

02.06.2017