Відкрито новий спортивний майданчик

Святкування Дня Захисту дітей проходило у нашому місті не лише у парку ім. Т. Шевченка. У рамках святкування відбулось і відкриття поліфункціонального спортивного майданчика за адресою вул. Березанська 8г. На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутати міської ради Юрій Хоменко, Володимир Коваль, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко.

Відкриваючи спортивний комплекс, міський голова зазначив: «Фінансувалось будівництво майданчику виключно з міського бюджету. Дякую депутатам за підтримку. В такому мікрорайоні, де полюбляють спорт – майданчик був необхідним. Я і сам в дитинстві тут бував неодноразово, бо жив неподалік, тому я зацікалений у відновленні такого дозвілля, адже це дає можливість повноцінно займатися дітям спортом» та висловив особливу подяку заступникові Сергію Дзюбі, наголосивши на його цілеспрямованості та наполегливості на шляху до відкриття цього майданчика. Також Анатолій Валерійович висловив подяку депутатам Юрію Хоменку, Володимиру Ковалю, Павлу Глушку, Сергію Півню за згуртовану і командну роботу.

На святі дітлахи мали змогу не лише випробувати спортивне обладнання, а й пограти у різноманітні ігри з аніматорами. А Юрій Хоменко пригостив малят смачними цукерками.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

02.06.2017