Нове потужне медичне обладнання отримала Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького

Відділення екстреної невідкладної допомоги, неврологічне та хірургічне відділення отримали новий портативний УЗД-апарат, портативний коагулометр, стійку для лапароскопічних операцій та електроенцефалограф, які були закуплені за кошти місцевого бюджету наприкінці минулого року.

Загальна вартість закупівлі складає 4,3 млн грн. Сучасне обладнання дозволяє зробити діагностику та оперативні втручання точніше та якісніше.

Оглянули нове обладнання очільник міста Олександр Кодола та заступниця міського голови Ірина Грозенко.

Медицина швидкими темпами крокує вперед, тож при наданні медичної допомоги слід використовувати сучасні методи лікування та новітнє технічне обладнання.

Олександр Кодола висловив впевненість, що нове обладнання допоможе лікарям швидше та ефективніше надавати допомогу пацієнтам. Тим паче що зараз, на фоні постійного стресу, кількість хворих, на жаль, невпинно збільшується. До слова, медичні заклади зможуть підписати ще більше договорів на надання послуг з Національною службою здоров’я України, якщо відповідатимуть високим медичним стандартам, до яких в тому числі входить сучасне медичне обладнання.  

27.01.2023