НОВОРІЧНА СВЯТКОВО-РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА «НОВОРІЧНИЙ MIКС»

26-27 грудня 2017 року в приміщенні дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Ритм» відбулися святкові новорічні заходи для учнів Ніжинської дитячої хореографічної школи. Традиційно, святкову новорічну програму готували учні 8 класу школи та їх батьки.

Цього року новорічна святково-розважальна програма мала назву «НОВОРІЧНИЙ MIКС», а її виконавцями стали талановиті учні 8 класу, їх класний керівник Ірина Колодка та найбільш активні члени батьківського комітету класу.

Усе святкове дійство з початку до кінця було оформлено у віршованій формі на основі сучасних молодіжних передач з використанням модних логотипів.

Шоу «Голос діти» було представлено сучасними композиціями у виконанні учнів 8 класу: три новостворені гурти виконали популярні серед молоді пісні «Тает лед» (гурт «Гриби), «Кружит» (Монатік), хіт «У лісі ой у темному» (у стилі реп), в яких змалювали найбільш хвилюючі моменти шкільного життя в стінах Ніжинської дитячої хореографічної школи.

Популярна передача «Танцюють всі» складалася з гумористичних майстер-класів талановитих викладачів хореографічної школи Ірини Мірошник та Олександра Пархоменка.

Новорічний випуск «ТСН» розповів про передсвяткові турботи усіх працівників Ніжинської дитячої хореографічної школи: директора, його заступників, викладачів, вахтерів та прибиральниць.

Телевізійний канал «МЕГА» підготував для всіх глядачів захоплюючу новорічну вікторину та цікаві ігри.

Учні 0-7 класів Ніжинської дитячої хореографічної школи та вихованці дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Ритм» із задоволенням брали участь у новорічній святково-розважальній програмі: шаленими оплесками підтримували організаторів свята, брали активну участь у конкурсах та вікторині. Кульмінація свята – подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки, заздалегідь придбані дирекцією та батьківським комітетом навчального закладу.

Новорічне святкування вдалося!!! Його останнім акордом стали віршовані привітання-побажання від учнів 8 класу Ніжинської дитячої хореографічної школи та пісня «Новорічна ніч» у виконанні талановитої мами Світлани Лук'янець.

З Новим роком! Хай благословенним буде рік прийдешній на добро, на щастя, на радість.

І.Колодка,

викладач ніжинської ДХШ,

класний керівник 8 класу

02.01.2018