Оголошено конкурс на кращий ескіз для муралу

10 лютого на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про затвердження Положення про відкритий конкурс на кращий ескіз для муралу на вул.Гоголя у м.Ніжині».
Міський голова Олександр Кодола підкреслив, що дане рішення підготовлено за ініціативи мешканців міста. «Особисто підтримую ідею наших ніжинці, тому виніс проект створення муралів на публічне обговорення. На сьогодні бокова стіна магазину «Подарунки» потребує оновлення, а якщо на неї нанести красивий мурал, який буде відповідати загальній концепції туристичної вулиці Гоголя, то він оздобить вулицю», - підкреслив Олександр Михайлович.
Можливо, в майбутньому стане гарною фотозоною для молодят, адже скоро в будівлю управління соціального захисту населення в’їде РАЦС.
На підставі даного рішення вже сьогодні оголошено конкурс на кращий ескіз для муралу на бокову стіну будівлі, що знаходиться по вулиці Гоголя, 8 (магазин «Подарунки).
Конкурс триватиме з 10 лютого по 10 березня.
Робота, яка посяде перше місце отримає 15 000,00 грн., друге – 10 000,00 грн, третє – 5 000,00 грн.
Для участі у конкурсі кожен автор повинен подати кольоровий ескіз на аркуші А-2 горизонтальної орієнтації з врахуванням пропорцій стіни (розмір 7,61 на 12,23 метрів), текстове пояснення ідеї на листі А4 та заяву на участь у конкурсі (форма довільна).
Повний пакет документів необхідно подати до кабінету 49, будівлі виконавчого комітету, пл. імені Івана Франка, 1, м. Ніжин або надіслати на зазначену поштову адресу.
Роботи оцінюватимуться журі та мешканцями громади через електронне голосування.
Ескіз також необхідно надіслати у форматі jpg та pdf з роздільною здатністю 300 dpi на електронну пошту – [email protected]
Деталі за номером телефону (04631) 7-14-85
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
10.02.2022