Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

10 лютого міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний внесено 14 проектів рішень щодо врегулювання житлових питань ніжинців, соціального та майнового захисту дітей, організації та проведення чергового призову на строкову військову службу, визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті №8, видалення зелених насаджень та створення постійно діючої комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості в Ніжинській громаді.
Підтримали клопотання щодо присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» керівнику зразкового аматорського ансамблю танцю «Вікторія» Ніжинського міського Будинку культури – Вишневій Вікторії Миколаївні».
Прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 18 сім’ям загиблих учасників АТО у розмірі 12 тис грн., з розрахунку на одного загиблого учасника АТО.
За дорученням міського голови Олександра Кодоли дана сума буде збільшена. Протягом року будуть виділені додаткові кошти з місцевого бюджету для родин у розмірі 3 тис грн кожній.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
10.02.2022