Олександр Кодола провів робочу нараду з керівниками медичних закладів міста

20 листопада міський голова Олександр Кодола провів робочу нараду з керівниками медичних закладів міста. В якій взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Грозенко та Сергій Смага, депутат обласної ради Наталія Копиця.

Головним питанням було забезпечення закладів охорони здоров'я необхідними засобами та медичними обладнанням для боротьби з короновірусною інфекцією.

Керівники доповіли про наявні засоби захисту для медичних працівників. Охарактеризували стан справ щодо ліжкового фонду, медичного обладнання та штатної чисельності лікарів.

У зв'язку з хворобами на COVID-19 серед працівників швидкої допомоги наразі працює три бригади із семи швидкої екстреної допомоги.

Міська лікарня ліжковий фонд збільшує за рахунок перепрофілювання службових приміщень та збільшення кількість ліжок у самих палатах.

Міською лікарнею заключено два договори з різними фірма для поставок кисню. У закладі є 17 кисневих точок, 25 кисневих концентраторів, очікують поставку ще 20 кисневих концентраторів. Є 7 кисневих концентраторів, які можуть одночасно надавати допомогу двом пацієнтам.

20.11.2020