Олександр Кодола провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ЦНАПу

Сьогодні, 23 липня, міський голова Олександр Кодола провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів Центру надання адміністративних послуг.

Під час засідання обговорили особливості роботи ЦНАПу за напрямками діяльності, визначили пріоритетні завдання, які слід вирішити негайно для покращення надання адміністративно-дозвільних послуг мешканцям громади та вирішили змінити кількість фахівців Центру.

У ході роботи розглянули звернення громадян щодо швидкості надання послуг у ЦНАПі та розглянули можливості негайного вирішення даного питання.

«ЦНАП надає 197 видів послуг мешканцям нашого міста. Фахівці ЦНАПу повинні надавати послуги клієнтам по-максимуму і виконувати цю роботу досить оперативно. Також ЦНАП, однозначно, повинен працювати з високою повагою і надавати необхідну допомогу», - зазначив міський голова Олександр Кодола.

Також Олександр Кодола надав доручення фахівцям ЦНАПу щодо внесення пропозицій для прискорення обслуговування клієнтів та можливості підключення до певних електронних баз для швидкої видачі довідок ніжинцям.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
 
 

23.07.2021