Оплачуйте послуги водопостачання вчасно!

Як відомо, питна вода – один з самих цінних природніх ресурсів, які існують на нашій планеті. В нашому місті водопостачанням для населення та підприємств займається КП «НУВКГ», в народі «міськводоканал». Звичайно, як і в кожного підприємства, тим більше державного чи комунального завжди існують проблеми. З теперішніми погодними катаклізмами, застарілими трубами дуже часто бувають пориви, аварії, інші неприємності, внаслідок яких споживачі залишаються без води. Для нормального функціонування підприємства звичайно потрібні кошти, яких не вистачає. Однією з найболючіших проблем підприємства в фінансовій сфері є заборгованість споживачів. З тих чи інших причин деякі з них систематично не сплачують за послуги водопостачання та водовідведення. Ці причини різні, починаючи просто з халатного відношення до цього питання, забудькуватості або ж думок, щодо безкарності несплати за надані послуги водопостачання та водовідведення. Адміністрація КП « НУВКГ» доводить до відома населення план роботи з боржниками у 2017 році:

На чотири найближчі місяці розроблений графік відключень боржників. Вже в червні 2017 року планується тимчасово припинити надання послуг водовідведення 20 боржникам. Хотілось би нагадати, що за повторне підключення прийдеться заплатити 631 грн. та всю суму боргу. До кінця червня 2017 року до суду планується подати 15 заяв про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з боржників, що призведе до додаткових фінансових витрат споживачів, які мають заборгованість. Станом на 01 червня 2017 року в провадженні Державної виконавчої служби вже перебуває 86 виконавчих проваджень на загальну суму 273 604 грн. 56 коп.

Адміністрація КП « НУВКГ» рекомендує споживачам, які мають заборгованість розрахуватися з нею до 01 липня 2017 року або з’явитися до абонентського відділу підприємства для вирішення питання щодо реструктуризація боргів, щоб не створити собі зайві фінансові проблеми.

КП «НУВКГ» висловлює слова вдячності громадянам, які своєчасно сплачують за спожиті послуги водопостачання та водовідведення.

За інформацією щодо розрахунків або заборгованості звертайтесь до абонентського відділу підприємства за адресою:вул. Козача, 5 або за тел. 2-34-86, 2-51-76, а у разі виявлення поривів на водопровідних чи каналізаційних мережах прохання повідомляти за телефонами 7-19-50, 0681519819.

Адміністрація КП «НУВКГ»

06.06.2017