Особистий прийом громадян

10 вересня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, заступник начальника управління освіти Надія пономаренко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «СЕЗ» Микола Борисенко, заступник начальника управління культури і туризму Ніжинської міської ради Антоніна Купрій та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 6 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: щодо ремонту будинку (міська рада виділила кошти на ремонт будинку по вул.Шевченка, 101-а при умові співфінансування 80% з міського бюджету та 20% сплачують мешканці будинку. В ході обговорення дійшли до висновку зібрати збори мешканців будинку та надати роз’язнення по сплаті).

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання про надання жила( на квартирному обліку перебуває 2090громадян, комунальне житло відсутнє); щодо заміни ліжок в ДНЗ №17 (необхідно закупити 30 ліжок, батьки погодились на співфінансування), про фінансування збірки п’єси (запропонували звернутися до експертної ради для затвердження), про неналежну роботу центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та служби у справах дітей, порушення трудових прав прийомної матері.

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

10.09.2019