Відбулося засідання депутатської комісії по законності

09 вересня у малій залі виконавчого комітету відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, депутат міської ради Ігор Шалай, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

Відповідно до порядку денного членами комісії розглянута інформація, яка подана представником ТОВ «НіжинТеплоМережі» стосовно використання коштів від затверджених інвестиційних програм за 2016-2018 роки та проблемних питань організації. Ознайомитися з розрахунками бажаючі можуть на офіційному сайті: http://nizhynrada.gov.ua/article/177/tarifna-poltika.html та у відділі економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Всі договори, які укладає і оплачує ТОВ «НіжинТеплоМережі», вище 50 тис. грн., є на на порталі ProZorro.

За дорученням міського голови Анатолія Лінника з метою реалізації звернень депутатів міської ради, озвучених на 59 сесії міської ради від 29.08.19 р. комісія розглянула лист щодо надання на черговій сесії згоди ПАТ «Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж ділянки для отримання кадастрового номеру.

Разом з тим членами комісії розглянуті листи від начальника управління освіти Станіслава Кропив’янського щодо визначення складу конкурсної комісії на посаду директорів закладів загальної середньої освіти, в яку повинні входити 2 представника: 1 – від профільної постійної комісії Ніжинської міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту та 1 - рекомендується від постійної комісії Ніжинської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. В результаті обговорень комісія вирішила делегувати депутата міської ради Олега Щербака.

Всі питання порядку денного та листи були детально розглянуті постійною депутатською комісією.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

09.09.2019