Останній дзвоник пролунав у Ніжинській гімназії №3

27 травня пролунав останній дзвоник у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Цей навчальний рік не був схожим на інші через карантин. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, веселих перерв. Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано.

Свято останнього дзвоника – радісне й сумне водночас. Для першачків – це щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством.

За дорученням міського голови Олександра Кодоли на святкову лінійку до Ніжинської гімназії № 3 завітав перший заступник міського голови Федір Вовченко. Федір Іванович від імені міського голови Олександра Кодоли подякував учням, батькам та вчителям за їх досягнення та успіхи, побажав усім миру, здоров’я, віри в краще майбутнє та впевненості у завтрашньому дні. Особливі вітання були, звичайно, випускникам. Для них звучали слова настанови та найкращі побажання на шляху до нового самостійного життя. До вітальних слів та побажань долучилась начальник управління освіти Валентина Градобик.

Свято останнього дзвоника продовжилося концертною програмою, яку підготували школярі. Після урочистостей перший заступник міського голови та начальник управління освіти оглянули класи гімназії та побажали учням гарних канікул. 

  Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю    

27.05.2021