Відбулася он-лайн зустріч в рамках сесії "Стратегічна технічна підтримка у проведенні реформ у напрямку Енергоефективності та відновлювальних джерел енергії (STARTER)

Сьогодні відбулася он-лайн зустріч в рамках сесії "Стратегічна технічна підтримка у проведенні реформ у напрямку Енергоефективності та відновлювальних джерел енергії (STARTER) Енергетичне планування та енергетичний менеджмент в муніципалітетах", в якому взяли участь Міністерство розвитку громад та територій, представники Європейського Союзу, експерти "Угоди Мерів", "Асоціації міст України" та керівництво різних міст України.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко був запрошений для виступу, щоб поділитися практиками та уроками з місцевого енергетичного планування в м. Ніжині.  На сьогодні, м. Ніжин має потужний досвід співпраці з європейськими організаціями та державними програмами в сфері енергоефективності, а кількість будівель міста, де вже впроваджено енергозберігаючі заходи вражає. Більш того,  Ніжин одним із перших запровадив систему моніторингу використання енергоресурсів, створив сектор енергоменеджменту на базі Ніжинської міської ради та має фахову команду з підготовки та реалізації енергоефективних проектів з залученням позабюджетних коштів.

Сектор інвестиційної діяльності відділу економіки та інвестиційної діяльності

27.05.2021