Пам'ять про минуле не знає забуття

Для усіх нас 9 травня – це день честі й слави нашим батькам і дідам, які відчайдушно чинили опір ворогу. Також це день шани матерям, які на тендітних плечах винесли весь непомірно важкий воєнний тягар, невтомною працею наближаючи Перемогу. Ми завжди з глибокою повагою будемо пам’ятати героїзм славних воїнів – переможців.

На передодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні до стаціонарного відділення територіального центру завітала начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Михайлівна Кулініч. Вона висловила слова вдячності і поваги стареньким, щиро зичила всім і кожному міцного здоров’я, тепла і любові. Приєднались до побажань і подарували корисні та смачні подарунки помічник народного депутата Верховної Ради України О.М. Кодоли та голова спільноти Ніжинської ліги "Ділова жінка" Т.М. Стратілат та голова Товариство Червоного Хреста України Н.В.Саєнко.

Чудовий виступ, святкові привітання та вітальні листівки, зроблені вихованцями дитячих садочків № 21 "Калинонька" (завідувачка Т.С.Пищік) та №17 "Перлинка" (завідувачка С.М. Гаврилей) додали радості і душевного тепла цій зустрічі.

Величний подвиг захисників і визволителів залишається для нинішнього та наступних поколінь невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

І наш святий обов’язок – усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну злагоду на нашій рідній український землі.

Територіальний центр Ніжинської міської ради

10.05.2016

Попредня новина:

Концерт до дня Перемоги

Наступна новина:

День Перемоги в Ніжині