Педагогічна зустріч освітян Ніжина: 87 400 грн на дрони для ЗСУ і потужна презентація роботи закладів позашкільної освіти

Педагогічна зустріч освітян Ніжина: 87 400 грн на дрони для ЗСУ і потужна презентація роботи закладів позашкільної освіти

22 серпня Ніжинський БДЮ  зібрав освітян на педагогічну зустріч, яка є майданчиком для обміну досвідом, обговорення актуальних проблем і планів на майбутнє, відзначення найкращих в освітній сфері. На зустріч завітали представники міської влади, керівники закладів фахової освіти, а також начальник управління державної служби якості освіти Чернігівської області Тетяна Маханькова

Ніжин – один із лідерів у сфері позашкільної освіти на Чернігівщині. Саме позашкіллю належить визначальна роль у вихованні та розвитку дитячих дарувань. Ніжинська молодь, залучена до цієї сфери, показує багато досягнень навіть на міжнародному рівні. Тож сьогодні керівники і викладачі закладів позашкільної освіти Ніжина презентували здобутки вихованців своїх закладів.

Станція Юних техніків, Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді гімназії №3, Будинок дітей і юнацтва – директори цих закладів, керівники гуртків і їх вихованці ознайомили  гостей з особливостями і результатами своєї роботи.

Відеопрезентації їх роботи, модель ракети, яка стала переможцем чемпіонату світу, юні вихованці гуртка «Лідер», які брали інтерв’ю у присутніх…  Це був потужний, різнобічний і дуже цікавий звіт про роботу цієї сфери у місті.

Також було відзначено подяками міського голови та почесними грамотами Управління освіти працівників сфери позашкільної освіти.

Паралельно протягом заходу тривав збір коштів для ЗСУ, адже саме вони забезпечують можливість нашим дітям жити і розвиватися.

Загалом освітяни Ніжина зібрали 87 400 грн, які будуть передані за закупівлю дронів.

Особливістю позашкільної освіти є її необов’язковість для відвідування. І те, що ніжинським закладам цієї сфери вдається зацікавлювати дітей і молодь, є свідченням високого професіоналізму їх педагогів. 

22.08.2024