Перед-тендерна зустріч з потенційними учасниками конкурсних торгів

16 квітня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася перед-тендерна зустріч для учасників тендеру за проектом «Заходи з енергоефективності в місті Ніжині» (комплексна термомодернізація ЗОШ № 10), що реалізується у співпраці з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

На засіданні були присутні члени тендерного комітету, створеного рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради, представник НЕФКО Анна Мінакова, консультант датської компанії Ramboll Віталій Меланченко, потенційні учасники тендеру.

Голова тендерного комітету, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник ознайомив всіх присутніх з проектом, що передбачається до реалізації, списком всіх учасників тендерного комітету та основними принципами його роботи.

Анна Мінакова проінформувала про умовами проведення тендеру, адже він проходитиме за умовами НЕФКО відповідно до ратифікованої Рамкової угоди між Урядом України та НЕФКО.

Далі учасники зустрічі ставили запитання щодо проекту, на які консультант Rambоll надав їм лише попередню відповідь, адже всі питання та запити від учасників повинні бути оформлені письмово, і лише в цьому разі вони отримають ґрунтовну письмову відповідь.

По закінченню відвідали ЗОШ № 10, на якій і передбачається реалізація проекту з комплексної термомодернізації.

За матеріалами відділ інвестиційної діяльності

та розвитку інфраструктури

16.04.2019