Перший заступник міського голови Федір Вовченко провів робочу зустріч з начальником Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз» Володимиром Щуром

21 вересня перший заступник міського голови Федір Вовченко провів робочу зустріч з начальником Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз» Володимиром Щуром щодо належного обслуговування абонентів.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив, що керівництво газопостачальної кампанії повинно приділяти особливу увагу обслуговуванню своїх клієнтів, а оператори повинні  вчасно та професійно надавати послуги.

Начальник Ніжинського відділення АТ «Чернігівгаз» Володимир Щур запевнив, що дана проблема вирішена, черг на вулиці не буде, всі клієнти будуть чекати свого виклику до спеціаліста в спеціально створеному просторі для клієнтів. Володимир Петрович зауважив, що є способи передачі даних в електронному вигляді, що є більш зручнішим для багатьох клієнтів.

Абонентський відділ працює  протягом усього робочого дня, тому абоненти можуть спланувати свій похід до компанії і в другій половині також, щоб не створювати черги.

Наразі проводиться інвентаризація всіх газових лічильників та відбувається усунення неточностей в обчисленні та нарахуванні за надані послуги.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

21.09.2021