Шановні працівники та ветерани машинобудівної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем машинобудівника, який традиційно відзначають в останню неділю вересня. Ви працюєте в одній із найскладніших галузей промисловості з тривалим циклом виробництва та складним процесом виготовлення продукції. Кому як не вам знати, скільки сил та завзяття, знань та натхнення вкладено у виготовлену продукцію! Завдяки вашій праці галузь машинобудування залишається однією із ключових в економіці держави.

Особливу вдячність хочу висловити колективами ніжинських машинобудівних підприємств, які продовжують працювати на благо рідного міста. Хочеться побажати успішної роботи, нарощування виробничих потужностей, розширення ринків збуту місцевим підприємствам машинобудування - ТОВ «Ніжинський механічний завод», ДП НВК «Прогрес», ПрАТ «ЗАВОД «НІЖИНСІЛЬМАШ» та ТОВ «Ніжин механізація».

Бажаю ніжинським машинобудівникам міцного здоров'я, добра, Божої підтримки, благополуччя, успіхів у праці, впевненості у завтрашньому дні. Нехай втіляться в реальність ваші мрії, а щастя та достаток панують у домівках.

Вірю, що вас чекають нові вагомі професійні успіхи в ім'я процвітання нашого Ніжина.


З повагою, міський голова Олександр Кодола  



26.09.2021