Підготовка до Покровського ярмарку триває

22 вересня відбулось чергове засідання організаційного комітету з питань ювілейного Покровського Ярмарку. На засіданні були присутні перший заступник міського голови Григорій Олійник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий та Ігор Алєксєєнко, керівники структурних підрозділів, представники комунальних підприємств та депутати Ніжинської міської ради.

На початку засідання Григорій Миколайович зачитав присутнім те, що погоджено на минулому засіданні. Зокрема, розглянули звернення підприємців та навчальних закладів щодо оренди місць, обговорили питання щодо розташування атракціонів та батутів у різні дні проведення свята.

Далі розглянули варіанти подарунків на Ярмарок для учасників свята та поважних гостей.До уваги членів зібрання були представленні варіанти оздоблення медових пряників з символікою свята. З метою розповсюдження інформації про Покровський Ярмарок та залучення нових учасників, інформація про свято буде розміщена на білбордах, сітілайтах міста, а також у ЗМІ та на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

Наостанок, членами організаційного комітету було прийняте рішення не продавати більше 2 торгових місць в одні руки та розглянуто заяви приватних підприємців.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадкістю

25.09.2017