Підготовка до відзначення Дня Незалежності

23 серпня відбулась виїзна робоча нарада щодо підготовки об’єктів до відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності. Міський голова Анатолій Лінник разом з керівниками комунальних підприємств міста, які відповідають за благоустрій міста, а саме: управління житлово-комунального господарства та будівництва та КП «ВУКГ» перевірили стан благоустрою та виконання робіт до відкриття світлодинамісного фонтану 23 серпня 2019 об 18-00 годині у сквері Лисянського (на будівництво об’єкту було виділено бдизько 2,5 млн.гривень з державного бюджету).

Наступним об’єктом, який перевірили очільники міста став пам’ятний знак «Борцям за незалежність». Даний монумент буде відкрито 24 серпня 2019 року об 11-00 годи, за адресою: м.Ніжин, вул.Незалежності (парк Незалежності). УЖКГ та Б в 2018 році було замовлено виготовлення пам’ятника. Зовнішній вигляд його було погоджено на містобудівній раді. Автором став ніжинський скульптор Данііл Ровенчин. Кошти на його виготовлення залучено з міського бюджету в сумі 900тис.грн. В 2019 році було замовлено встановлення пам’ятного знаку, виконавцем даних робіт стало підприємство ДП «Укрсівербуд». Відкриття було приурочено до Дня Незалежності України.

Міський голова Аанатолій Лінник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко та директор КП «ВУКГ» перевірили стан підготовки пам’ятника до відкриття, а саме: встановлення самого пам’ятного знаку, укладання плитки, встановлення по периметру лавок та урн, а також підведення підсвітки для освітлення памְ’ятника у нічний час.

Урочисте відкриття пам’ятника «Борцям за незалежність» відбудеться 24 серпня 2019 року об 11-00 годині в парку Незалежності. Запрошуємо ніжинську громаду долучитися до урочистостей.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

23.08.2019