Покровський ярмарок – 2017: обговорення та рішення

Сьогодні у великому залі виконавчого комітету відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Ніжинського Покровського ярмарку – 2017. Світлана Старостенко, майстер образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва, представилачленам оргкомітету приклади ексклюзивних сувенірів від ніжинських майстрів для гостей ярмарку та запропонувала на зворотному боці виробів ставити позначки із ювілейною датою Покровського ярмарку.

Валерій Кичко, головний редактор міської газети «Вісті», продемонстрував власну розробку макету для обгортки плитки шоколаду із надписом «Гормон щастя Ніжинський. 375 років із Дня заснування Покровського ярмарку». Сама ж ідея виготовлення такого сувеніру належала міському голові Анатолію Ліннику.

У ході засідання були також обговорені доручення з минулого засідання та прийняті відповідні рішення. Наступне засідання буде проходити у серпні. На ньому заплановано обговорити більш детально пропозиції структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та комунальних підприємств міста щодо кошторисних витрат заходу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

14.07.2017